Contact

Huisdierenverzekeringen.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite en biedt informatie over dierenverzekeringen in Nederland en België. Op deze pagina lees je meer over (de werkwijze van) Huisdierenverzekeringen.nl en over hoe je in contact kunt komen.

Contact

Wie is Huisdierenverzekeringen.nl?

Huisdierenverzekeringen.nl is een online kenniscentrum, waar huisdiereigenaren terecht kunnen met vragen over dierenverzekeringen en het afsluiten daarvan.

Op deze website is actuele, objectieve informatie te vinden over álle aanbieders van huisdierenverzekeringen in Nederland, maar ook over het opvoeden van en zorgen voor honden, katten en andere huisdieren.

De website wordt beheerd door Impaqt Media BV, en wordt continu aangevuld en onderhouden door een team van dierenliefhebbers en specialisten over dit onderwerp. Ook roepen wij regelmatig de hulp in van externe vakexperts, voor inhoudelijke verificatie van onze artikelen. Zo bewaken we de kwaliteit en objectiviteit van de gepubliceerde informatie.

Hoe vergelijkt Huisdierenverzekeringen.nl?

Huisdierenverzekeringen.nl is objectief en onafhankelijk en biedt de mogelijkheden om álle Nederlandse aanbieders van dierenverzekeringen met elkaar te vergelijken. Daarbij is het mogelijk om te sorteren op basis van prijs, unieke (en geverifieerde) beoordelingen of de standaardsortering. Bij deze laatste optie worden de verzekeringen gerangschikt op een combinatie van de dekking, de hoogte van de premie en de interactie met de bezoekers van deze website.

De hoogte van de premie van een dierenverzekering verschilt per situatie. De vanaf-prijzen op deze website worden periodiek geactualiseerd, en worden berekend op basis van dezelfde voorbeeldsituaties. Bij de hondenverzekering wordt het vanaf-tarief berekend op basis van een Jack Russel-puppy en bij de kattenverzekering wordt uitgegaan van een Europese korthaar-kitten. Indien een verzekeraar korting biedt via een vrijwillig eigen risico, wordt het tarief zónder korting getoond.

Contact opnemen

Heb je vragen, of wil je graag contact opnemen? Stuur dan een email naar info@huisdierenverzekeringen.nl. We doen ons best om binnen 48 uur te reageren op alle vragen, verzoeken en andere e-mails.

 

Welk huisdier wil je verzekeren?