PetSecur

3 huisdierenverzekeringen gevonden

Hondenverzekering Kattenverzekering Konijnenverzekering Papegaaienverzekering

PetSecur afsluiten

Ben je op zoek naar een flexibele huisdierenverzekering dan kom je al gauw uit bij PetSecur. Zoals de naam al wel doet vermoeden, zit je hier op de juiste plek met een hond of kat. PetSecur is geen groot financieel concern zoals sommige andere verzekeraars zijn. Bij dit bedrijf staan het baasje en het huisdier namelijk voorop.

Informatie over PetSecur

PetSecur is anders dan andere verzekeraars. Deze club is opgericht in 2018 en bestaat uit een vereniging van leden; baasjes die onbezorgd plezier willen hebben met hun hond of kat en zorgkosten voor hun dier kunnen betalen als dat nodig is. Dat betekent dat PetSecur geen winstoogmerk heeft, waardoor ze verzekeringen aan kunnen bieden voor ieder budget. Voor veel baasjes in Nederland is dat een ontzettend fijn idee! PetSecur bestaat uit een klein team mensen met een groot hart voor dieren. Zij weten daarom precies wat jij wel of niet nodig hebt en hoe je geholpen kunt worden.

Wanneer je een verzekering bij PetSecur afneemt voor je hond of kat heb je de keuze uit drie soorten verzekeringen: de PetSecur Basis, de PetSecur Standaard en de PetSecur Extra. Hierbij geldt: des te duurder de verzekering, des te hoger de dekking. Iedere verzekering is daarbij aan te vullen met diverse dekkingen, zoals een dekking voor het gebit, de castratie of de crematie. Ook preventieve zorg zoals vaccinaties kan worden gedekt met een extra dekking.

Huisdierenverzekeringen vergelijken

Welk huisdier wil je verzekeren?