Univé dierenverzekering

2 huisdierenverzekeringen gevonden

Hondenverzekering Kattenverzekering Konijnenverzekering Papegaaienverzekering

Univé dierenverzekering afsluiten

Sinds kort heeft Univé een huisdierenverzekering aan het aanbod van verzekeringsproducten toegevoegd. Deze dierenverzekering biedt zekerheid bij ziekte en ongevallen en is bovendien uit te breiden met enkele aanvullende dekkingen. De Univé huisdierenverzekering is momenteel alleen af te sluiten voor honden. Een kattenverzekering wordt op een later moment verwacht.

Informatie over Univé

Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk, met een hoofdkantoor in Assen én Zwolle. De verzekeraar is al in 1794 opgericht en heeft daarmee bijzonder veel ervaring met verzekeren. Univé telt ongeveer 1,6 miljoen klanten en zo'n 100 lokale winkels, waarmee er bijna altijd wel een Univé-vestiging in de buurt is.

De huisdierenverzekering van Univé kun je afsluiten met een maximaal verzekerd bedrag van €2.500, of €5.000 per jaar. De dekking is in beide gevallen hetzelfde - enkel de maximale vergoeding verschilt. Uiteraard betaal je bij een hogere maximale vergoeding ook een hogere premie, al scheelt dit slechts enkele euro's per maand. In alle gevallen vergoedt Univé 80% van de gedekte zorg, zonder dat je daarbij rekening hoeft te houden met een eigen risico.

Univé biedt ook een drietal aanvullende verzekeringen aan. Met de optie 'Beweegzorg' worden ook fysiotherapie en hydrotherapie vergoed, het pakket 'Gebitszorg' dekt noodzakelijk behandelingen aan het gebit, en via de aanvulling 'Reizen' is je viervoeter ook in het buitenland verzekerd.

Huisdierenverzekeringen vergelijken

Welk huisdier wil je verzekeren?