Dierenverzekering.nl

3 huisdierenverzekeringen gevonden

Hondenverzekering Kattenverzekering Konijnenverzekering Papegaaienverzekering

Dierenverzekering.nl afsluiten

Net als Petplan en PetSecur is Dierenverzekering.nl speciaal opgericht voor Nederlanders met een hond of kat. Deze verzekeraar biedt verschillende verzekeringen aan in diverse prijscategorieën. Zo weet je in ieder geval zeker dat er altijd een passende dierenverzekering voor jou bij zit.

Informatie over Dierenverzekering.nl

Dierenverzekering.nl is, zoals de naam het al verklapt, een bedrijf dat zich enkel focust op dierenverzekeringen. Hier kun je terecht wanneer je op zoek bent naar een passende polis voor jouw hond of kat. Dierenverzekering.nl is in 1997 opgericht en heeft de basis in Deventer. Als nieuwe klant kun je gewoon online en binnen een paar minuten een huisdierenverzekering afsluiten. Wel is het aan te raden om je te verdiepen in de verschillende soorten verzekeringen en dekkingen die Dierenverzekering.nl aanbiedt. Deze verzekeraar beschikt namelijk over drie soorten verzekeringen: de Basis 50, de Plus 70 en de Top 80.

Hierbij geldt: des te hoger je premie, des te meer er gedekt is. Kijk dus goed voor jezelf en voor je huisdier wat je viervoeter zoal nodig zal hebben. Ben je het liefst goed verzekerd tegen het grootste deel van de zorgkosten? Ga dan voor de Top 80. Wil je juist liever geld besparen door een scherpe premie af te nemen? In dat geval past de Basis 50 verzekering goed bij je. Kortom: kijk goed rond in het aanbod van Dierenverzekering.nl om zo te weten welke verzekering een echte match is.

Huisdierenverzekeringen vergelijken

Welk huisdier wil je verzekeren?