Dierenverzekering.nl

7.2
  • Alle rassen en kruisingen zijn welkom
  • Premiekorting bij vrijwillig eigen risico
7.2 3 beoordelingen
Hondenverzekering

Waarom kiezen voor een huisdierenverzekering van Dierenverzekering.nl?

Dierenverzekering.nl is speciaal opgericht voor Nederlandse huisdiereigenaren en focust zich enkel op het aanbieden van verzekeringen voor kat of hond. Dierenverzekering.nl biedt verschillende pakketten aan in diverse prijscategorieën. Zo weet je in ieder geval zeker dat er altijd een passende dierenverzekering voor jou bij zit.

Alle voordelen op een rij

  • Geen eigen bijdrage
  • Inclusief dekking in het buitenland

Alles wat je moet weten over Dierenverzekering.nl

Dierenverzekering.nl is, zoals de naam al verklapt, een bedrijf dat zich enkel focust op dierenverzekeringen. Hier kun je terecht wanneer je op zoek bent naar een passende polis voor jouw hond of kat. Dierenverzekering.nl is in 1997 opgericht en heeft de basis in Deventer. Als nieuwe klant kun je gewoon online en binnen een paar minuten een huisdierenverzekering afsluiten.

Dierenverzekering.nl beschikt over drie soorten verzekeringen: Basis, Plus of Top. Hierbij geldt: des te hoger je premie, des te meer er gedekt is. Kijk dus goed voor jezelf en voor je huisdier wat je viervoeter zoal nodig zal hebben. Ben je het liefst goed verzekerd tegen het grootste deel van de zorgkosten? Ga dan voor de meest uitgebreide dekking in het Top-pakket. Wil je juist een zo scherp mogelijke premie? In dat geval past Basis-verzekering goed bij je. 

Vraag & antwoord

Wij geven antwoord op veelgestelde vragen over de dierenverzekeringen van Dierenverzekering.nl:

Dierenverzekering.nl biedt drie pakketten aan, waarbij zowel de maandpremie als de dekking oplopen. De voordeligste variant is af te sluiten vanaf zo'n €12 voor een kat, of €16 voor een hond. Het meest uitgebreide pakket kun je afsluiten vanaf ongeveer €18 per maand voor een kat, of €31 per maand voor een hond. Bij bepaalde rassen kan de maandpremie hoger uitvallen. Daarnaast betaal je bij het afsluiten van je dierenverzekering eenmalig €8,95 aan poliskosten.

De drie pakketten van Dierenverzekering.nl (Basis, Plus en Top) hebben elk een andere dekking, maximale uitkering en premie. Hierbij geldt: hoe uitgebreider het pakket, hoe hoger de maximale vergoeding én hoe hoger de premie. Onderaan deze pagina staan de verschillen tussen de pakketten duidelijk op een rij.

Dierenverzekering.nl biedt drie verschillende aanvullende verzekeringen, die je met de basisdekking kunt combineren. Voor een paar euro per maand extra kun je ook Alternatieve therapieën, Crematie of Tandzorg meeverzekeren.

Daar kun je zelf voor kiezen! Standaard betaal je bij Dierenverzekering.nl geen eigen risico, maar in ruil voor een korting van 5%, 10% of 15% op je maandpremie, kun je ook kiezen voor €50, €100 of €150 eigen risico per jaar. Dat bedrag wordt afgetrokken van je eerste declaraties, voordat Dierenverzekering.nl overgaat tot uitbetalen.

Bij Dierenverzekering.nl kun je zowel katten als honden verzekeren, waarbij alle rassen en kruisingen worden geaccepteerd. Het verzekeren van papegaaien, konijnen of andere diersoorten is echter niet mogelijk.

Bij Dierenverzekering.nl kun je een verzekering afsluiten voor katten die maximaal 5 jaar oud zijn. Katten waarvoor op jongere leeftijd al een verzekering is afgesloten, blijven ook na hun 5e levensjaar uiteraard gewoon verzekerd.

Bij Dierenverzekering.nl kun je een verzekering afsluiten voor honden tot en met 5 jaar oud. Honden waarvoor op jongere leeftijd al een verzekering is afgesloten, blijven ook na hun 5e levensjaar uiteraard gewoon verzekerd.

 

Beoordelingen van Dierenverzekering.nl

7.2

Op basis van 3 klantbeoordelingen

Gemak van afsluiten

8.7

Klantenservice

7.3

Declaraties

6.7

Prijs-kwaliteit

6.0

Pascalle
8.0

Nog niets gedeclareerd

Gemak van afsluiten

8

Klantenservice

8

Declaraties

8

Prijs-kwaliteit

8


Veronique
5.5

Tegenvallend. Veel dingen werden niet vergoed

Gemak van afsluiten

10

Klantenservice

6

Declaraties

4

Prijs-kwaliteit

2


E. Van Vleuten
8.0

Prima

Gemak van afsluiten

8

Klantenservice

8

Declaraties

8

Prijs-kwaliteit

8


Schrijf een beoordeling

Vergelijk alle specificaties