Ohra dierenverzekeringen

3 huisdierenverzekeringen gevonden

Hondenverzekering Kattenverzekering Konijnenverzekering Papegaaienverzekering

Ohra afsluiten

Een van de meest gekozen huisdierenverzekeraars van Nederland is OHRA. OHRA is al jarenlang een echte sterspeler op het gebied van verzekeringen. Daarom weten ze precies wat er nodig is om een goede zorgverzekering voor huisdieren samen te stellen. Klanten hebben hierbij de keuze uit drie soorten verzekeringen met extra dekkingen zodat er altijd een passende dekking te vinden is.

Informatie over OHRA

OHRA is opgericht in 1925 en is een afkorting van Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren. Sinds 2017 valt OHRA onder de Nationale Nederlanden en kun je er terecht voor verschillende soorten verzekeringen, waaronder een huisdierenverzekering. Heb je bijvoorbeeld een kat of een hond en ben je op zoek naar een passende verzekering? OHRA biedt voor beide soorten dieren drie dekkingen aan: een basisverzekering, een plusverzekering en een topverzekering. Hierbij is de meeste zorg voor de rekening van OHRA waarbij geldt: des te hoger de premie, des te meer er wordt vergoed.

Naast de standaard verzekeringspakketten heb je bij OHRA de mogelijkheid om voor extra dekkingen te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de dekking Reis wanneer je veel met je huisdier reist of aan de dekking Vaccinaties en gebit voor de jaarlijkse prikjes en gebitscontroles. Ook heb je de mogelijkheid om een dekking Sterilisatie en Castratie te nemen of een dekking Crematie. Kort samengevat biedt OHRA veel mogelijkheden wat betreft de huisdierenverzekering. Of je nu voor een standaard basisverzekering gaat of wanneer je de topverzekering neemt met allerlei dekkingen; bij OHRA kies je de verzekering die past bij jouw huisdier.

Huisdierenverzekeringen vergelijken

Welk huisdier wil je verzekeren?