Inshared

0.0
  • Castratie en sterilisatie meeverzekerd
  • Inclusief buitenlanddekking
0.0 0 beoordeling
Hondenverzekering

Waarom kiezen voor een dierenverzekering van InShared?

De huisdierenverzekering van InShared heeft een uitgebreide standaarddekking. Van alles wat binnen deze dekking valt vergoedt InShared 80%, zonder eigen risico of extra kosten per declaratie. Standaard wordt een maximale uitkering van €3.000 per jaar gehanteerd, maar tegen een kleine meerprijs kun je dit ook uitbreiden naar €4.000 of zelfs €6.000 per jaar.

Alle voordelen op een rij

  • Inclusief werelddekking, tot €1.000 per jaar
  • Sterilisatie en castratie zijn automatisch meeverzekerd
  • Dagelijks opzegbaar
  • Mogelijk geld terug aan het einde van het jaar

Alles wat je moet weten over InShared

InShared bestaat sinds 2009 en maakt deel uit van Achmea Schadeverzekeringen. Deze verzekeraar onderscheidt zich, door verzekerden een jaarbeloning uit te keren als er weinig schade wordt geclaimd (“We All Benefit”). Dit bedrag verschilt per jaar en kan oplopen van nul tot een paar procent van de jaaromzet van InShared.

De huisdierenverzekering van InShared kun je afsluiten met een maximaal verzekerd bedrag van €3.000, €4.000, of €5.000 per jaar. Op de maximale vergoeding na, verandert er echter niets aan de verzekering. Uiteraard betaal je bij een hogere maximale vergoeding wel een iets hogere maandpremie. InShared vergoedt altijd 80% van de zorg die binnen de (relatief ruime) dekkingsvoorwaarden valt. Er worden geen eigen risico of eenmalige kosten gerekend door InShared.

InShared biedt ook drie aanvullende verzekeringen aan. Met de optie 'Extra Dekking' worden ook fysiotherapie, hydrotherapie, gedragstherapie, homeopathie en vaccinaties vergoed. Daarnaast kun je kiezen voor het pakket 'Gebit', waarin de meeste gebitsbehandelingen vallen, of voor de aanvulling 'Behandeling van kanker’, dat onder meer chemo- en radiotherapie dekt.

Vraag & antwoord

Wij geven antwoord op veelgestelde vragen over de dierenverzekeringen van InShared:

De dierenverzekering van InShared heeft een scherpe premie: de optie met een dekking tot €3.000 is af te sluiten vanaf zo'n €15 per maand, terwijl de premie van de verzekering met een dekking tot €6.000 bij ongeveer €17 per maand begint. Voor grotere hondenrassen en voor rassen die vaker last hebben van gezondheidsproblemen, ligt de maandpremie uiteraard wat hoger.

InShared biedt zowel een hondenverzekering als een kattenverzekering aan. Let wel: bij de hondenverzekering worden niet alle rassen geaccepteerd. Verder is ook het verzekeren van konijnen, papegaaien of andere dieren niet mogelijk bij InShared.

Je kunt bij InShared de dekking van dierenverzekering uitbreiden met drie verschillende aanvullende verzekeringen. Voor een paar euro per maand extra (afhankelijk van het ras) kun je je huisdier ook verzekeren voor bewegings- en gedragstherapie, specialistische zorg bij kanker of gebitsbehandelingen.

Zowel bij honden als katten hanteert InShared een maximale leeftijd van 5 jaar. Uiteraard geldt deze leeftijdsgrens alleen op het moment van afsluiten; van honden en katten die al verzekerd zijn, blijft de polis ook vanaf hun zesde levensjaar gewoon geldig.

 

Beoordelingen van Inshared

0.0

Op basis van 0 klantbeoordeling

Gemak van afsluiten

0.0

Klantenservice

0.0

Declaraties

0.0

Prijs-kwaliteit

0.0

Schrijf een beoordeling

Vergelijk alle specificaties