Petplan dierenverzekeringen

3 huisdierenverzekeringen gevonden

Hondenverzekering Kattenverzekering Konijnenverzekering Papegaaienverzekering

Petplan dierenverzekeringen afsluiten

In je zoektocht naar een passende dierenverzekering kom je zonder twijfel Petplan tegen. Petplan is een van de vele aanbieders voor hondenverzekeringen, kattenverzekeringen en verzekeringen voor andere huisdieren. Hier heb je de keuze uit drie soorten verzekeringen: een basisverzekering, een plusverzekering en een totaalverzekering.

Informatie over Petplan

Petplan is van oorsprong een Engels bedrijf. In 1976 richtten dierenartsen Patsy Bloom en David Simpson in Londen het verzekeringsbedrijf voor huisdieren op. In eerste instantie was het bedrijf bedoeld om mensen met katten en honden te helpen. Even later kwamen daar ook dekkingen voor mensen met konijnen, papegaaien en paarden bij. Door de jaren heen heeft Petplan zich uitgebreid naar andere landen, waaronder naar Spanje, Nieuw-Zeeland en Nederland. In ons land is het een van de bekendste en grootste verzekeraars voor huisdieren. 

De missie van Petplan is duidelijk: zij willen de beste zorg voor jouw huisdier. Daarbij zie je de liefde voor dieren terug in alle diensten, medewerkers en in de klantenservice. Petplan werkt intensief samen met dierenartsen en fokkers om zo goede en complete zorgverzekeringen aan te kunnen bieden. Daarom kunnen klanten kiezen uit drie soorten dekkingen: een basisverzekering, een plusverzekering en een totaalverzekering. Hierbij is de basisverzekering de goedkoopste dierenverzekering en de totaalverzekering de duurste.

Huisdierenverzekeringen vergelijken

Welk huisdier wil je verzekeren?