Aegon

9.5
  • Scherpe premie
  • Vrije keuze van dierenarts
9.5 1 beoordeling
Hondenverzekering

Waarom kiezen voor een dierenverzekering van Aegon?

Een van de bekendste verzekeraars van Nederland biedt een aantrekkelijke dierenverzekering voor honden- en katteneigenaren. Aegon staat bekend om de scherpe premie en is daarmee een van de voordeligste dierenverzekeraars. Voor een hondenverzekering ben je hier rond de € 13 per maand kwijt; een kattenverzekering kost bij Aegon iets meer dan € 10 per maand. Hiervoor mag je alle rassen verzekeren én worden zorgkosten tot € 2500 op jaarbasis vergoed.

Alle voordelen op een rij

  • Scherpe premie
  • Alle katten- en hondenrassen mogelijk
  • Vrije keuze van dierenarts

Alles wat je moet weten over Aegon

Van oorsprong is Aegon een Nederlands bedrijf dat ontstaan is in 1983 na een fusie van de bedrijven AGO en ENNIA. Inmiddels is Aegon actief in meer dan 20 landen waaronder Amerika en verschillende landen in Zuid-Amerika, Europa en Azië. Er zijn meer dan 30 miljoen mensen klant bij deze verzekeraar, waarvan een deel met huisdieren een dierenverzekering afneemt. In je zoektocht naar een passende verzekering voor je hond of kat kom je gegarandeerd het aanbod van Aegon tegen. Aegon biedt één soort dierenverzekering, die je wel uit kunt breiden met verschillende dekkingen.

Aegon staat bekende om de scherpe premie en is daarom erg populair onder de Nederlandse huisdierenbezitters. Voor deze scherpe premie mag je alle soorten rassen verzekeren en krijg je tot €2.500 aan zorgkosten op jaarbasis vergoed. Consultkosten bij de dierenarts en alle andere kosten voor zorg die binnen de dekking vallen, worden voor 75% vergoed. Houd daarbij wel rekening met €25 kosten per declaratie. Meerdere nota’s combineren per declaratie is overigens wel mogelijk.

Vraag & antwoord

Wij geven antwoord op veelgestelde vragen over de dierenverzekeringen van Aegon:

Aegon biedt een voordelige huisdierenverzekering waarbij je voor katten slechts iets meer dan €10 per maand kwijt bent en voor honden iets meer dan €13 per maand. Daarnaast betaal je bij het afsluiten van je dierenverzekering eenmalig €6,05 aan poliskosten.

De meeste veelvoorkomende zorg voor je hond of kat valt binnen de dekking van de dierenverzekering van Aegon. De verzekeraar vergoedt 75% van de nota die je indient, na aftrek van eenmalige kosten van €25 per declaratie en met een maximum van €2.500 per jaar. Je mag echter wel meerdere nota’s combineren binnen één declaratie. Er is verder geen eigen risico van toepassing.

Bij Aegon kun je zowel katten als honden verzekeren. Alle kattenrassen en hondenrassen worden geaccepteerd door Aegon. Het verzekeren van konijnen, papegaaien of andere dieren is niet mogelijk.

Bij Aegon kun je er voor kiezen om de basisdekking uit te breiden met twee verschillende aanvullende verzekeringen. Voor ongeveer vijf euro per maand kun je er voor zorgen dat jouw viervoeter ook verzekerd is voor crematie. Ook dekking in het buitenland kost ongeveer vijf euro extra, bovenop de (scherpe) maandpremie.

 

Beoordelingen van Aegon

9.5

Op basis van 1 klantbeoordeling

Gemak van afsluiten

10.0

Klantenservice

10.0

Declaraties

10.0

Prijs-kwaliteit

8.0

Henk Neeuwveld
9.5

Heel goed

Gemak van afsluiten

10

Klantenservice

10

Declaraties

10

Prijs-kwaliteit

8


Schrijf een beoordeling

Vergelijk alle specificaties