HEMA Dierenverzekering

HEMA Dierenverzekering

De meeste mensen zijn al bekend met de goede service van Hema waardoor de keuze voor een Hema Dierenverzekering snel is gemaakt. Bij Hema heb je de keuze uit één verzekering: de Hema Standaard Dierenverzekering. Deze kun je uitbreiden met dekkingen naar keuze. Met een basis van rond de € 17 per maand voor honden en rond de € 13 voor katten bepaal je hier zelf hoe duur het wordt. Voor dit basisbedrag krijg je in ieder geval tot € 3000 per jaar aan zorgkosten vergoed.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Voordelen HEMA

 • Plaatsen chip meeverzekerd
 • Advertentiebudget bij vermissing

Hondenverzekering

Kosten en beperkingen
Premie vanaf (Hond) € 18,20
Maximale leeftijd bij afsluiten 5 jaar
Max. vergoeding per jaar € 3.000,-
Eigen bijdrage per declaratie € 45,-
Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Kattenverzekering

Kosten en beperkingen
Premie vanaf (Kat) € 13,59
Maximale leeftijd bij afsluiten 5 jaar
Max. vergoeding per jaar € 3.000,-
Eigen bijdrage per declaratie € 45,-
Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Algemene kenmerken dierenverzekering

Voorwaarden
Wachttijd 30 dagen
Polisvoorwaarden Polisvoorwaarden bekijken
Dekking algemeen
Castratie/ sterilisatie
Consult dierenarts 85%
Dekking buitenland
Diergeneesmiddelen 85%
Identificatiechip 85%
Operaties 85%
Opname / verblijf kliniek 85%
Vaccinaties
Overige aandoeningen
Aandoening gewrichten
Advertentie bij vermissing 85%
Bloedonderzoek 85%
Crematie
Dierenambulance 85%
Euthanasie 85%
Hulpmiddelen 85%
MRI of CT-scan 50%
Noodopvang huisdier
Ongevallen 85%
Röntgenonderzoek
Tandzorg
HEMA Dierenverzekering

De beste alternatieven

Vergelijk snel & gemakkelijk deze huisdierenverzekeringen met soortgelijke opties.

Waarom kiezen voor deze dierenverzekering?


Warenhuis Hema domineert al jarenlang de Nederlandse winkelstraten. Het is een plek waar je van alles kunt kopen, waaronder het afnemen van een dierenverzekering. Bij Hema is het motto vooral om je dierenverzekering voor je hond of kat zo eenvoudig en snel mogelijk te kunnen regelen. De klant staat hierbij voorop.

Informatie over de Hema

De Hema ken je waarschijnlijk als de plek waar je rookworsten, tompouces en van alles voor het huishouden kunt aanschaffen. Deze van oorsprong Nederlandse winkel bestaat al sinds 1926 en heeft zich door de jaren heen uitgebreid in onder andere Duitsland, België, Frankrijk en zelfs Mexico. Sinds enkele jaren is het ook de plek om een huisdierverzekering af te sluiten voor je hond of kat. Dit kan gemakkelijk via de website van Hema waar je al binnen 5 minuten een passende dierenverzekering hebt geregeld. Hema zou de Hema niet zijn als ze je het niet eenvoudig zouden maken.

Daarom heb je hier slechts de keuze uit één soort dierenverzekering voor katten en één soort verzekering voor honden. Die basisverzekering kun je zelf nog aanvullen met allerlei dekkingen. Op die manier maak je het zo uitgebreid en zo duur als je zelf wil. Dat voordelige karakter is iets waar de Hema al sinds de oprichting om bekend staat. Zij willen dat iedere Nederlander bij de Hema terecht kan voor het afnemen van onder andere een huisdierenverzekering.

Voordelen van Hema Dierenverzekering

Veel mensen vinden het fijn dat ze het merk Hema al goed kennen. Dat is een groot voordeel, want op die manier weten ze vooraf al met wat voor service ze te maken krijgen. Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen te vinden aan een Hema Dierenverzekering, zoals:

 • Hema biedt een scherpe premie voor rasdieren.
 • De huisdierenverzekering van Hema is dagelijks op te zeggen. Je zit dus nergens voor lange tijd aan vast.
 • Je kunt je huisdierenverzekering bij Hema al binnen 5 minuten online regelen.
 • Het plaatsen van de chip bij je hond of kat is meeverzekerd in de basisverzekering. Je betaalt slechts een klein bedrag voor de eigen bijdrage.
 • Wil je je basisverzekering uitbreiden met extra dekkingen? Dat kan bij Hema met onder andere fysiotherapie, tandarts en mee op reis.
 • Hema werkt met stapelkorting, wat betekent dat je korting krijgt bij meerdere schadeverzekeringen. Deze korting kan oplopen tot 15

Basisverzekering van Hema

De standaard dierenverzekering van Hema is in verhouding met andere aanbieders voordelig te noemen. Zo betaal je rond de € 13 per maand voor de basisverzekering van een kat en moet je rond de € 17 neerleggen voor een basisverzekering voor een hond. Wanneer je meerdere dekkingen neemt, stijgt de prijs van je maandpremie. Bij Hema krijg je € 3000 van de zorgkosten op jaarbasis vergoed. Daarbij profiteer je van 85% dekking voor de consultkosten van je huisarts en is een castratie voor 85% gedekt. Voor operaties en dierengeneesmiddelen krijg je ook 85% van de zorgkosten terug.

Wil je ook specifieke zorg voor je hond of kat verzekeren? Bij de Hema basisverzekering heb je de keuze uit de volgende aanvullende dekkingen:

 • Dekking fysiotherapie en preventieve zorg.
 • Dekking tandarts.
 • Dekking gezellig mee op reis.
 • Dekking chemo- en radiotherapie.
 • Dekking crematie.

Bekijken >
of:    Direct aanvragen

Huisdierenverzekeringen vergelijken

Welk huisdier wil je verzekeren?